DE ARTIST Galerie Ateliers Kunstcafé

Welkom!

Het concept van De Artist is eenvoudig. Ateliers om beeldend werk maken, een Galerie om het werk ten toon te stellen en een Café met terras om gasten te ontvangen. Maar sinds de opening in 1990 is er meer gebeurd. Cursussen, workshops, thema-tentoonstellingen, bruiloften, verjaardagen en muziekavonden. Het idee ‘kunstwandelroute’ werd hier geboren. Duizenden mensen hebben over de klinkerpaden en dijken van Lith langs kunst gewandeld. En intussen is ook theater een belangrijke rol gaan spelen, van productiewerk tot decorbouw. Maak vast online kennis. U kunt ons bezoeken in Lith, het Dorp aan de Rivier, gelegen aan de Maas in Noord-Brabant.


Ans Jager en Willem Steenbeek
De Artist / beheer
Kerkstraat 1, 5397 EH Lith
tel/Fax 0412.481157 - info@deartist.nl